ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιστότοπος βρίσκεται σε λειτουργία μόνο για ανάγνωση. Το περιεχόμενο αποτελεί αρχειοθετημένο αντίγραφο αυτού το οποίο και εμπλουτίζεται για λόγους διάσωσης και διατήρησης αρχείου.....
καλησπερα!!!!
περασα και εγω Ροδο στο παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης και νιωθω τελεια γτ ηταν η 1η μου επιλογη.βεβαια ειμαι λιγο μακρια αλλα αυτο δεν με στεναχωρει καθολου!! μαλλον το αντιθετο
maria_papa έγραψε:
καλησπερα!!!!
περασα και εγω Ροδο στο παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης και νιωθω τελεια γτ ηταν η 1η μου επιλογη.βεβαια ειμαι λιγο μακρια αλλα αυτο δεν με στεναχωρει καθολου!! μαλλον το αντιθετο
καλώς την! καλώς όρισες λοιπόν αγαπητή μας!
εδώ θα βρεις μια δυναμική και φιλόξενη γωνια! κι η Ρόδος σίγουρα θα σου αρέσει πολύ!
maria_papa έγραψε:
καλησπερα!!!!
καλώς την! καλώς όρισες λοιπόν αγαπητή μας!
εδώ θα βρεις μια δυναμική και φιλόξενη γωνια! κι η Ρόδος σίγουρα θα σου αρέσει πολύ!
καλως σας βρηκα!!! ανυπομονω να παρω το καραβακι και να ερθω στην πανεμορφη Ροδο!!! εχω βεβαια καποιες αποριες σχετικα με το πανεπιστημιο και την πολη φυσικα αλλα επειδη ειμαι καινουργιο μελος δεν ξερω που να ενταξω τα ερωτηματα μου!! οπως και να χει θα ριξω παλι μια ματια
γεια σας παιδια! θα ηθελα μια πληροφορια αν γνωριζεται σχετικα με το ποτε ανοιγουν οι εστιες στη ροδο κ μπορουμε να μεινουμε γτ εψαξα στη σελιδα του παν κ δεν βρηκα τπτ συγκεκριμενο. ειναι αναγκη να το γνωριζω απο τωρα γτ μενω πολυ μακρυα και για οικονομικους λογους πρεπει να ταξιδεψω μια φορα. επισης εσεις οι παλιοτεροι αν ξερει κανεις αν χρειαζεται να φερουμε δικα μας πραγματα οπως σεντονια πετσετες κτλ. ευχαριστω.
Αν είσαι πρωτοετής, οι αιτήσεις για σίτιση και στέγαση γίνονται τις ίδιες μέρες της εγγραφής. Για τα παλαιότερα έτη, οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορείς να πληροφορείσαι και στην επίσημη σελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας:
https://studies.aegean.gr/
Όσον αφορά τον εξοπλισμό, θα χρειαστείς ασφαλώς δικό σου, καθώς δεν παρέχονται από τις εστίες.