Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Τμήμα Περιβάλλοντος-->Πρωτοετής! |
|
|
τμ. Περιβάλλοντος |
| Συγγραφέας |
Τμήμα Περιβάλλοντος-->Πρωτοετής! |
| |
|

slide
Γκουρού

Nov 04, 2008
772
|
|
|
|
| |
|
|
|
sousourada έγραψε:
ευχαριστω.Λοιπον εγω τωρα ειμαι σε τμημα πληροφορικης αρα καταλαβαινεις το ειδος των μαθηματων που εχω παρακολουθησει μεχρι στιγμης.Ημουν και στην τεχνολογικη κατευθυνση στο λυκειο οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειχα μεγαλη επαφη με μαθηματα βιολογιας και χημειας που απο οτι βλεπω εχετε πολλα εκει.Ποσο δυσκολο θα ειναι για μενα να τα παρακολουθησω και να μπορω να τα βγαλω και περα με τετοια μαθηματα; |
Στα δύο πρώτα έτη θα κάνεις κάποια υποχρεωτικά μαθήματα και μέσω αυτών θα δεις σε τι θα πας καλύτερα και θα επιλέξεις στα επόμενα έτη τα καλύτερα μαθήματα για σένα!
Τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι
1ο έτος
1ο εξάμηνο
Βιολογία Φυτών
Introduction to the environmental science (Αγγλικά)
Μαθηματικά
Φυσική
Χημεία
2ο εξάμηνο
Βιολογία Ζώων
Γεωλογία
Οικονομία
Οργανική Χημεία
Προγραμματισμός
2ο έτος
4ο εξάμηνο
Εισαγωγή στην Οικολογία
Κλιματολογία - Μετεωρολογία
Περιβαλλοντική Μηχανική
Περιβαλλοντική Νομοθεσία
Στατιστική
Τοπογραφία και GIS
5ο εξάμηνο
Βιολογία φυτών
Διαχείριση Υδατικών Πόρων
Ερευνητικές Μέθοδοι
Περιβαλλοντική Κοινωνιολογία
Περιβαλλοντική Χημεία
Χωρικός Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Ι
Όταν έδινα Πανελλήνιες ήθελα να περάσω Φυσικό! Όταν διάβασα τις σχολές αργότερα αποφάσισα να μπω Περιβάλλον με τα χίλια! Και όταν πρωτο-μπήκα στη σχολή αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τα ενεργειακά ζητήματα. Τελικά τώρα ετοιμάζω πτυχιακή για την αλληλεπίδραση των αέριων και υδάτινων μαζών με τη βιοποικιλότητα. Είδες πως τα φέρνει η ζωή για έναν άνθρωπο; Και μάλιστα μπήκα από τεχνολογική και έκανα λίγα φροντιστήρια το καλοκαίρι του δεύτερου έτους για οργανική χημεία.
Όπως βλέπεις στα υποχρεωτικά έχουμε μια μεγάλη γκάμα να διαβάσεις και να αποφασίσεις τι θέλεις να διαλέξεις στο 3ο και 4ο έτος.
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Κανένα τμήμα της Λέσβου δεν καταργείται. Το τμήμα της Λήμνου μόνο καταργείται.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, από φέτος σταμάτησε το 10%
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
e3iswsi έγραψε:
Το τμήμα της Λήμνου μόνο καταργείται. |
Αυτό ποιος το είπε; Ανακοινώθηκε τίποτα;
Είδα πάντως ότι το έβγαλαν από τη Σχολή Περιβάλλοντος· τώρα θεωρείται ανεξάρτητο τμήμα.
( δείτε τον κατάλογο με τα τμήματα )
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Μας το είπαν καθηγητές. Είναι πολλά τα έξοδα.
Ακόμα και στη θέρμανση θα υπάρξουν περικοπές από του χρόνου (αυτό το είπε αντιπρύτανης)
|
|
|
|
| |
|

ElenaTji
Ψαρούκλα

Aug 27, 2012
7
Τόπος: Χίος
|
|
Γεια σας και γω πρωτοετης στο τμημα του περιβαλλοντος!!! με κυνηγανε τα θετικα μαθηματα  ))
|
|
|
|
| |
|

stevy
Μικρό Μολύβι

Sep 14, 2010
11
Τόπος: MANH
|
|
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!
|
|
|
|
| |
|
|
|
,,,,
Έγινε επεξεργασία από τον/την sohoney στις Σαβ, 02 Νοέ 2013 6:46 pm, 2 φορές συνολικά |
|
|
|
| |
|
|
|
sohoney έγραψε:
κοριτσια μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι 'εγινα αντιπρόσωπος της AVON η οποία έχει στο τελευταίο της φυλλάδιο εκπληκτικές προσφορές. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για αγορές καλλυντικών και πολλών αλλων ειδων περιποίησης σας μη διστάσετε να μου στείλετε ένα μύνημα. ευχαριστώ  |
Πού κολλάει αυτό το ποστ με το θέμα "Πρωτοετής στο τμήμα Περιβάλλοντος"?
Είναι άσκοπο αυτό που έκανες!
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |