|
τμ. Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης |
| Συγγραφέας |
NEO ΨΑΡΙ!!... Πρωτοετής φοιτητής-φοιτήτρια στο Τ.Μ.Ο.Δ. |
| |
|
|
|
Γεια σας! Ειμαι πλεον και εγω φοιτητρια του Τ.Μ.Ο.Δ. και θα ηθελα να μαθω λιγα πραγματα για την χιο αλλα και για το συγκεκριμενο τμημα  ..διαφωτιστε με!!
|
|
|
|
| |
|

GeorgeT
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2014
15
|
|
Γεια σου tourourou και εγω πρωτοετης!!! εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμένη σχολή αλλα και για το νησί!! ποτε θα κατέβεις για την εγγραφή σου; γνωρίζεις;;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Θα παω πρωτη πρωτη μερα!! Εσυ ? εχεις περασει στο ιδιο τμήμα ??
|
|
|
|
| |
|

GeorgeT
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2014
15
|
|
Ναι στο ιδιο τμημα εχω περασει! εγω θα ειμαι απο το Σαββατο 13/9 ωστε να ειμαι εκει την πρωτη μερα των εγγραφων σε συνδυασμο καποιες ολιγοημερες διακοπες με την παρεα μου!!! απο Αθηνα εισαι;;
|
|
|
|
| |
|
|
|
Εγω λεω να κατέβω με τους γονεις μου πρωτη φορα! Εχω πολυ άγχος για κάποιο λογο! Ναι απο Αθηνα ειμαι εσυ?
|
|
|
|
| |
|

GeorgeT
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2014
15
|
|
Αν κατεβεις με πλοιο πηγαινε σε ενα πρακτορειο. γιατι η hellenic seaways τα εισιτηρια για σενα και για εκεινους που θα σε συνοδευσουν τα εχει με 50% εκπτωση , ξερεις για τους φοιτητες που περασαν στο πανεπιστημιο!! εγω με τους φιλους μου τα κλεισαμε 38€/ατομο πηγαινε- ελα !!! Απο Ελευσινα ειμαι εγω!! σχετικα με τι εχεις αγχος; εγω πιο πολυ με τα χαρτια αγχωνομαι!!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Ααα σε ευχαριστω παρα πολυ  και με τα χαρτιά .. Και με την ζωη εκει .. Και με ολα! Μου αρεσει βεβαια η ιδέα του οτι θα αρχίσω να ζω μονη μου! Με τα χαρτιά τι ξερεις οτι πρεπει να έχουμε ? να δω μήπως μου διαφεύγει κατι :Ρ
|
|
|
|
| |
|

GeorgeT
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2014
15
|
|
Ολα τα απαταιτητα δικαιολογητικα θα τα βρεις εδω: http://www.aegean.gr/ypodoxi ειναι πολυ κατατοπιστικο!!! εγω να φανταστεις εκτυπωσα και τις αιτησεις για να ειμαι σιγουρος!!!  απλα λιγο το πασο να προσεξεις που το κανεις ηλεκτρονικα!! τωρα με την ζωη εκει απ' οτι μου εχουν πει συγγενεις ειναι παρα πολυ ωραια και τον χειμωνα!!
|
|
|
|
| |
|

GeorgeT
Μικρό Μολύβι

Aug 28, 2014
15
|
|
Θα νοικιασεις σπιτι ή θα κανεις αιτηση για εστια; γιατι αν κανεις αιτηση για εστια πρεπει στις 11 Σεπτεμβριου πρεπει να κανεις μια ηλεκτρονικη αιτηση να την εκτυπωσεις και να την παρεις μαζι οταν κανεις την εγγραφη σου!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια σας παίδες,
Πώς είστε; Πώς είναι τα πράγματα στο νησί;
Τί συνέβη καλέ; Σας ...συνεπήρε η ζωή της Χίου και ξεχάσατε τους υπόλοιπους; Γεια πείτε τα νέα σας!
|
|
|
|