Το στέκι της κουβέντας... |
Συγγραφέας |
Τι περιμένετε και τι στόχους έχετε για τη νέα χρονια?! |
|
|
|
|
Τι λέτε θα προσπαθήσετε να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας τη καινούρια χρονιά?  Εγώ πάντως λέω σαν αρχή να πάψω να αναλώνομαι με ανούσια πράγματα, να είμαι περισσότερο ανοιχτόμυαλη και να κάνω στην άκρη τις μικρότητες, είτε αυτές έχουν να κάνουν με το πρόσωπό μου είτε με άλλους!  Όσο για το τι περιμένω.........τα καλύτερα!!!!!!!  γιατι όλα ξεκινούν απο μας!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
pocahontas έγραψε:
Τι λέτε θα προσπαθήσετε να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας τη καινούρια χρονιά? Εγώ πάντως λέω σαν αρχή να πάψω να αναλώνομαι με ανούσια πράγματα, να είμαι περισσότερο ανοιχτόμυαλη και να κάνω στην άκρη τις μικρότητες, είτε αυτές έχουν να κάνουν με το πρόσωπό μου είτε με άλλους! Όσο για το τι περιμένω.........τα καλύτερα!!!!!!! γιατι όλα ξεκινούν απο μας!!!!!!  |
[i CARPE DIEM!!!!!!!! [/i]
|
|
|
|
|
|

mentoriS
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki
|
|
Εφημερες απολαυσεις;
Εγω πάντως θα ηθελα να ηρεμήσω λίγο απο το αγχος μου και να δώ τις καταστάσεις πιο χαλαρά ετσί ωστέ να μπορέσω να απολαύσω τη ζωή μου καλύτερα.
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Όσον αφορά στο άγχος συμφωνώ τα μάλλα με mentoriS !!
Πρώτα απόλα εύχομαι υγεία καλή να υπάρχει, σωματική και ψυχική-πνευματική. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να έχουμε τα βασικά εφόδια για να καλυτερεύσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία της ζωής μας!
Κάτι που θα μου ευχόμουν επίσης?
Να μην πάψω ποτέ να είμαι δημιουργικός! Να συνεχίσω ακόμη περισσότερο και καλύτερα να μπορώ να αφουγκράζομαι τον γύρω κόσμο και να εμπνέομαι από αυτόν!
(αυτά προς το παρόν!)
|
|
|
|
|
|

noone
Μικρό Μολύβι

Oct 02, 2005
53
|
|
Εύχομαι...
να ---- ------ καθώς & μια ----- & ------ --------
επίσης μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία ευτυχία, αρμονία και δημιουργικότητα για όλους μας.
Να μαστε καλά και να συνεχίζουμε τα ταξίδια μας.
|
|
|
|
|
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
|
|

icsd08063
Γκουρού

Jul 02, 2008
604
Τόπος: Ν.Μουδανιά,Χαλκιδική
|
|
υγεία πάνω από όλα...
από αυτήν ξεκίνουν και σε αυτήν καταλήγουν όλα...!
έπειτα, θα ήθελα μία επιτυχημένη εξεταστική...
επίσης θα ήθελα να απολαύσω ατελείωτες βόλτες πάνω στο νέο μου ποδήλατο...
και τέλος θα ήθελα και μία Ferrari...
το τελευταίο βέβαια δύσκολα το βλέπω να γίνεται πραγματικότητα....
<<< b e a UTIFUL!!! >>>
|
|
|
|
|
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Τι περιμένω από τη νέα χρονιά? Λιγότερες <<δολοφονίες>> του Ελληνικού κράτους προς τον κόσμο και ιδιαίτερα προς το νέο κόσμο.
|
|
|
|
|
|
|
|
Φέτος θέλω να λυθούν όλες αυτές οι καταστάσεις που με αγχώνουν και να υπάρξει ηρεμία...
Αλλά πάνω απ' όλα υγεία σίγουρα, γιατί αλλιώς δεν μπορείς ούτε να εύχεσαι ούτε να περιμένεις...
|
|
|
|
|
|

Legend-x
Γκουρού

Aug 26, 2008
895
Τόπος: Ρόδος
|
|
Τι περιμενω αυτη τη χρονια? χμ... οχι τπτ σπουδαιο να περασω ολα τα μαθηματα της σχολης να βγαλω δηπλομα οδηγησης να παρω αυτοκινητο να παο διακοπες στο εξωτερικο να παω στο καρναβαλι το φεβρουαριο στην πατρα αυτα προς το παρον
|
|
|
|