Καλώς ήρθες στο forum! Για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις πρέπει να εγγραφείς στην πύλη. Γίνε μέλος τώρα!
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
|
|
ΣΥΡΟΣ - Πανεπιστημιακά Φοιτητικά |
| Συγγραφέας |
Πρωτοετείς -> Σύρος. Ας γνωριστούμε. |
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
|
|
| |
|

tzorvas
Γκουρού

Sep 15, 2008
621
Τόπος: Dark Side
|
|
#deleted
Έγινε επεξεργασία από τον/την tzorvas στις Σαβ, 09 Μάϊ 2015 12:56 am, 1 φορά |
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
tzorvas έγραψε:
ίσως ήταν καλό να βγει η χρονολογία από τον τίτλο  |
done. επίσης ενοποιήθηκε με το άλλο topic του Elouros.
Elouros ωστόσο αναμένουμε ενεργή δραστηριοποίηση, έχεις "αναλάβει" πρωτοβουλία για μάζωξη γαρ 
|
|
|
|
| |
|
|
|
ναι παιδιά να κανονίσουμε καμία συνάντηση να γνωριστούμε γιατί πολλοί πάμε στα τυφλά εκεί ... ονομάζομαι Μανώλης από την γειτονική Πάρο  )
|
|
|
|
| |
|

Elouros
Μικρό Μολύβι

Jul 10, 2011
38
Τόπος: Κως
|
|
Λοιπόν λοιπόν... Βασικά καλημέρα σας!!!  Χαίρομαι πολύ που βρήκε ανταπόκριση το θέμα και φέτος!  Να καλωσορίσω και εγώ από μέρους μου όλα τα παιδιά που πέρασαν Σύρο!!!  Πιστεύω θα περάσουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!  Και δεν το λέω έτσιιι..! Πριν 6 ώρες γύρισα από Σύρο!!!!  Το νησί μου άρεσε πάρα πολύ (μικρό και ζεστό με πολύ φιλόξενο κόσμο), βρήκα σπιτάκι, έκανα πολλές βόλτες σε όλα τα σοκάκια και... νομίζω είδα τον inertia στο δρόμο, προσπαθούσα να του μιλήσω αλλά βιαζόταν!!!  Δεν ήμουν σίγουρος αν είσαι εσύ Γιάννη και γι αυτό δε ν επέμεινα...!  Γενικά οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ ωραίες!!!  Θα χαρώ να κανονίσουμε μια συνάντηση για όσους θέλουν να έρθουν ανεξαιρέτως!  Απλά δεν ξέρω πότε θα ανέβω για εγγραφή...!  Λογικά θα αργήσω...
ΠΑΙΔΕΣ.... ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΜΕ!!!!!!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
μπα... βρέθηκε σωσίας μου!?
Δεν είμαι ακόμη στο νησάκι
Ήταν/είναι η suspicious_mind νομίζω στο νησί! Ίσως να μας πει κι εκείνη εντυπώσεις!
____
Pausanias έγραψε:
ναι παιδιά να κανονίσουμε καμία συνάντηση να γνωριστούμε γιατί πολλοί πάμε στα τυφλά εκεί ... ονομάζομαι Μανώλης από την γειτονική Πάρο ) |
Pausanias καλώς μας όρισες (ήμουν Πάρο για λίγο φέτος το καλοκαίρι, υπέροχη!)
Μην αγχώνεστε λέμε!! Μες σε 2 μέρες (και λιγότερο, πάω στοίχημα, μην πω ώρες δηλαδή!) θα έχετε γνωριστεί με όλη τη φοιτητούπολη!!
|
|
|
|
| |
|
|
|
παιδιαα, σημερα γυρισα απ'το νησακιιι  εκλεισα σπιτι και ειμαι τοοοοοοοοσο χαρουμενη!!!  οντας λατρης του ναυπλιου, η ερμουπολη μ'αρεσε παρα πολυ.. το πιο αξιολογο ομως ειναι πως ολοι οι ντοπιοι που συναντησα ηταν ανελπιστα προθυμοι να με βοηθησουν απο την αναζητηση του σπιτιου μεχρι τη μεταφορα στην πολη..  (και παλι..) ειμαι χαρουμενηηη  ααα! ξεχασα να αναφερω πως λατρεψα μια καφετερια στα σκαλακια προς το 1ο γυμνασιο της Συρου (η τωρινη γραμματεια της σχολης και καποιες αιθουσες αν δεν κανω λαθος..καλα δεν τα παω προς το παρον inertia?  ) με ξυλινα τραπεζακια και μαξιλαρια πανω στα πολυαριθμα σκαλια..  oσο αφορα στις αποστασεις τολμω να πω πως κοιτωντας το χαρτη με ειχαν προβληματισει, κανοντας ομως βολτα στην πολη διαπιστωσα οτι ειναι πολυ μικρες ολες οι αποστασεις και υποθετω οτι οταν μαθουμε και να κινουμαστε μεσα απ'τα "σοκακια" θα γινουν ακομα μικροτερες  ναι παιδια, ωραια θα 'ναι αν το καταφερουμε.. εγω μαλλον θα ειμαι στο νησι στις 15-18 (αν και ηθελα να ειμαι καπως νωριτερα.. :/ ) και θα χαιρομουν αν βρισκομασταν οσοι θα ειμαστε εκει..  αναμενω νεοτεραα.. Καλως μας δεχτηκατε στο ομορφο νησακι λοιπον!
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
μπα... βρέθηκε σωσίας μου!?
Δεν είμαι ακόμη στο νησάκι
...
|
και αλλος σωσιας;! η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο πια! inertia παντου!!! 
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
^ θα αρχίσω να φοβάμαι με τους "σωσίες"
_____
suspicious_mind έγραψε:
παιδιαα, σημερα γυρισα απ'το νησακιιι εκλεισα σπιτι και ειμαι τοοοοοοοοσο χαρουμενη!!! οντας λατρης του ναυπλιου, η ερμουπολη μ'αρεσε παρα πολυ.. το πιο αξιολογο ομως ειναι πως ολοι οι ντοπιοι που συναντησα ηταν ανελπιστα προθυμοι να με βοηθησουν απο την αναζητηση του σπιτιου μεχρι τη μεταφορα στην πολη.. (και παλι..) ειμαι χαρουμενηηη ααα! ξεχασα να αναφερω πως λατρεψα μια καφετερια στα σκαλακια προς το 1ο γυμνασιο της Συρου (η τωρινη γραμματεια της σχολης και καποιες αιθουσες αν δεν κανω λαθος..καλα δεν τα παω προς το παρον inertia? ) με ξυλινα τραπεζακια και μαξιλαρια πανω στα πολυαριθμα σκαλια.. oσο αφορα στις αποστασεις τολμω να πω πως κοιτωντας το χαρτη με ειχαν προβληματισει, κανοντας ομως βολτα στην πολη διαπιστωσα οτι ειναι πολυ μικρες ολες οι αποστασεις και υποθετω οτι οταν μαθουμε και να κινουμαστε μεσα απ'τα "σοκακια" θα γινουν ακομα μικροτερες ναι παιδια, ωραια θα 'ναι αν το καταφερουμε.. εγω μαλλον θα ειμαι στο νησι στις 15-18 (αν και ηθελα να ειμαι καπως νωριτερα.. :/ ) και θα χαιρομουν αν βρισκομασταν οσοι θα ειμαστε εκει.. αναμενω νεοτεραα.. Καλως μας δεχτηκατε στο ομορφο νησακι λοιπον!  |
Το μαγαζάκι στα σκαλάκια που λες είναι μάλλον το "Ε-αμέ" (όπως είχε αναφερθεί και σε ένα παλαιό topic). Ναι, είναι πολύ όμορφο
Είδες που γρήγορα-γρήγορα κατατοπιστήκατε πλήρως κι από μόνοι σας? Άγχος μηδέν, άκου τί σου λέν!
Οι αποστάσεις είναι μικρές, τα σοκάκια μπορούν να αποτελέσουν πολύ γρήγορες "συντομεύσεις" για να πας σε χρόνο dt από το ένα μέρος στο άλλο της πόλης. Θα την αγαπήσεις κι άλλο με τον καιρό, όπως και οι περισσότεροι, η Ερμούπολη είναι "ερωτεύσιμη" πόλη και η ατμόσφαιρα έχει μια πολύ όμορφη χροια και αίσθηση, που την κάνει μοναδική. Δεν είναι τυχαίο που όσα χρόνια κι αν περάσουν, το νησί βρίσκεται πάντα μες στην καρδιά μας (διαπιστωμένο στη μεγαλύτερη πλειονότητα των φοιτητών!)
15-18 θα είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Animation/Κινουμ. Σχεδίων του AnimaSyros [πρόγραμμα εκδηλώσεων], το οποίο και αναμένουμε εναγωνίως καθώς προβλέπεται σούπερ! Ένας λόγος παραπάνω, μέσω του MyAegean που προσπαθούμε να το στηρίζουμε κι ως "Partners" όλα αυτά τα χρόνια..
Θα'ναι υπέροχη εμπειρία ιδίως και για όσους πρωτοετείς τύχει να βρεθούν στο νησί αυτές τις μέρες!
[ συνάντηση αν θέλετε κάνουμε απευθείας σε εκείνο το διάστημα, να γνωριστούμε κιόλας όλοι αλλά και να βρούμε κι αφορμές να συζητήσουμε και για τη σχολή και τα αντικείμενα σπουδών της! ]
welcome παίδες!! 
|
|
|
|
| |
|
|
|
inertia έγραψε:
^ θα αρχίσω να φοβάμαι με τους "σωσίες"
...
Το μαγαζάκι στα σκαλάκια που λες είναι μάλλον το "Ε-αμέ" (όπως είχε αναφερθεί και σε ένα παλαιό topic). Ναι, είναι πολύ όμορφο
Είδες που γρήγορα-γρήγορα κατατοπιστήκατε πλήρως κι από μόνοι σας? Άγχος μηδέν, άκου τί σου λέν!
Οι αποστάσεις είναι μικρές, τα σοκάκια μπορούν να αποτελέσουν πολύ γρήγορες "συντομεύσεις" για να πας σε χρόνο dt από το ένα μέρος στο άλλο της πόλης. Θα την αγαπήσεις κι άλλο με τον καιρό, όπως και οι περισσότεροι, η Ερμούπολη είναι "ερωτεύσιμη" πόλη και η ατμόσφαιρα έχει μια πολύ όμορφη χροια και αίσθηση, που την κάνει μοναδική. Δεν είναι τυχαίο που όσα χρόνια κι αν περάσουν, το νησί βρίσκεται πάντα μες στην καρδιά μας (διαπιστωμένο στη μεγαλύτερη πλειονότητα των φοιτητών!)
15-18 θα είναι και το Διεθνές Φεστιβάλ Animation/Κινουμ. Σχεδίων του AnimaSyros [πρόγραμμα εκδηλώσεων], το οποίο και αναμένουμε εναγωνίως καθώς προβλέπεται σούπερ! Ένας λόγος παραπάνω, μέσω του MyAegean που προσπαθούμε να το στηρίζουμε κι ως "Partners" όλα αυτά τα χρόνια..
Θα'ναι υπέροχη εμπειρία ιδίως και για όσους πρωτοετείς τύχει να βρεθούν στο νησί αυτές τις μέρες!
[ συνάντηση αν θέλετε κάνουμε απευθείας σε εκείνο το διάστημα, να γνωριστούμε κιόλας όλοι αλλά και να βρούμε κι αφορμές να συζητήσουμε και για τη σχολή και τα αντικείμενα σπουδών της! ]
welcome παίδες!!  |
με το προσωπο που ειδε ο Elouros και τη φωνη που ακουσα εγω νομιζω πως φτιαχνουμε τον απολυτο κλωνο!
τωρα που το λες, θαρρω πως αυτο ειναι το μαγαζακι, με καθε επιφυλαξη βεβαια.. για την πολη δεν θα πω τιποτα παραπανω, ειναι τοσο ομορφη απο μονη της και σε συνδιασμο με τη φιλοξενια των ανθρωπων, φανταζει ιδανικη
+βεβαιως και θα στηριξουμε το animasyros (για να μην αναφερω δηλαδη οτι ειναι λογος για να ερθουμε εκεινες τις ημερομηνιες ).. λοιπον λοιπον, στηριζω και εγω inertia! παμε για συναντηση τις μερες του φεστιβαλ.. 
|
|
|
|
Σχετικές συζητήσεις - topics
Πρόσφατες συζητήσεις - topics
|
| | |