Φοιτητής σε κτηνώδη πράξη κακοποίησης ζώου?!

Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα

Συγγραφέας Φοιτητής σε κτηνώδη πράξη κακοποίησης ζώου?!

Τρι, 23 Οκτ 2007 9:51 pm
Φατσοβιβλίο  Τουίταρε  μοιράσου το...  
  Δημοσίευσηlink παραπομπής 

gaidoura
Έμπειρος
Έμπειρος

Jun 03, 2006
239

a_s, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να πεις...
a_s έγραψε:

Είναι απαράδεκτο που πήρε θέση ο πρύτανης για το συγκεκριμένο θέμα.
Είναι, επίσης, απαράδεκτοι και άθλιοι όσοι λένε να διαγραφεί ο φοιτητής από τη σχολή του... Angry Η πράξη έγινε σε ιδιωτικό χώρο και όχι εντός του Πανεπιστημιακού χώρου.
Τι σχέση έχει η σχολή του με αυτό που κάνει στο σπίτι του? Rolling Eyes
Αν κάποιος καθηγητής Πανεπιστημίου χτυπάει τη γυναίκα του (στο σπίτι του), πρέπει να πάρει θέση στα κανάλια ο Τρούμπης? Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Sleepy

...συμφωνώ ότι είναι παράλογο να ζητούν την άποψη του Τρούμπη και σίγουρα δεν είναι κάτι που με συγκλόνισε παραπάνω επειδή έγινε σε τμήμα του πανεπιστημίου Αιγαίου...το ίδιο θα μου ήταν ακόμη και αν δεν ήταν φοιτητής γενικά...
...προφανώς είμαι απαράδεκτη και άθλια, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ένας άντρας που δέρνει τη γυναίκα του δεν έχει καμία θέση να διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο...είναι κάτι που το κάνει σπίτι του, αλλά δείχνει διαστροφή προσωπικότητας, κάτι που θα έπρεπε να είναι αδιανόητο για έναν εκπαιδευτικό (άσχετα με τι γίνεται σήμερα)...επίσης είμαι απαράδεκτη και άθλια (και μπορείς να το συμπληρώσεις με ότι άλλο θες), αλλά ο μόνος λόγος που δεν λέω να φύγει από το τμήμα είναι γιατί πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει σε τπτ...Πιστεύω ότι δεν αρκεί...έχω την απαίτηση να συνειδητοποιήσει τι έκανε και να αποτραπούν ανάλογες ενέργειες...δεν θέλω να μπει φυλακή, ή να "καταστραφεί" η ζωή του με οποιοδήποτε τρόπο (κάθε άλλο), αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται βοήθεια γιατί είναι ένα προβληματικό άτομο, αλλά και γιατί αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, απειλή για την κοινωνία...
...δεν είμαι προστάτης του συστήματος και του όποιου συστήματος, αλλά στην προκειμένη αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τα δικαιώματά αυτού του παιδιού...δεν με τιμά αυτό, το ξέρω, αλλά δεν είναι απλά κάποιος με τον οποίο διαφωνώ...

Τετ, 24 Οκτ 2007 3:46 pm

DROSOULITIS
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Mar 16, 2004
5

XEXE

Έγινε επεξεργασία από τον/την DROSOULITIS στις Τετ, 04 Μάϊ 2011 9:20 pm, 1 φορά

Παρ, 26 Οκτ 2007 10:23 am

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

Καλά ε! Τον έδωσε στεγνά!

"ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ"; Που; στην Ελλάδα;

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! Y_VeryHappy Y_VeryHappy Y_VeryHappy

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; LOLLOL

Εάν ανοίξουμε κανέναν διάλογο περί προσωπικών δεδομένων, θα σας πω τι γίνεται εδώ, στην Πάτρα με την Δημοτική (παρακαλώ) Αστυνομία!

Προς το παρόν όμως, όπως και να τον λένε, από όπου και αν είναι, όπου κι αν βρίσκεται, ότι κι αν κάνει, ας χαμηλώσουμε τους τόνους (μόνο λίγο) και ας του δώσουμε να καταλάβει ότι και τα ζώα κρυώνουν πεινάνε και έχουν τις ίδιες ανάγκες με μας! Έχουν κι αυτά δικαίωμα στην αγάπη μας που στο κάτω-κάτω δεν κοστίζει τίποτα! Δεν έχω μετανοιώσει για ότι έχω γράψει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, ούτε για το πως τον έχω χαρακτηρίσει! Εάν έχει καταλάβει το σφάλμα του και έχει μετανοιώσει, τον αγκαλιάζω και του ζητάω συγγνώμη Big Ups Xeirokrotima εάν όχι, θα ακούσει τα ίδια και χειρότερα! firehead-angry

Παρ, 26 Οκτ 2007 11:51 am

zephyrus
Ψαρούκλα
Ψαρούκλα

Feb 19, 2007
6

Εκδηλώνοντας κι εγώ την αγανάκτηση μου για το σοκαριστικό αυτό γεγονός..................................................
θα ευχόμουν να υπήρχε παρόμοια αντίδραση και προς κάθε αλλη μορφή βίας και κακοποίησης

οπως......βασανιστηρια προς κρατούμενους σε φυλακες,βία πάνω σε παιδιά,χτυπήματα..καψίματα χρήση όπλων εναντίον γυναικών,κακοποίηση ατόμων με ειδικές αναγκες,βασανιστηρισ σε μεταναστες κτλ

Παρ, 26 Οκτ 2007 2:37 pm

danny
Γκουρού
Γκουρού

Nov 04, 2005
514
Τόπος: Αθηνα

όντως αυτά δεν μας τα δείχνουν στην τηλεόραση ή τα θεωρούμε δεδομένα πλέων. Sad

Κυρ, 28 Οκτ 2007 7:53 pm

a_s
Μικρό Μολύβι
Μικρό Μολύβι

Oct 01, 2005
25

zephyrus έγραψε:

θα ευχόμουν να υπήρχε παρόμοια αντίδραση και προς κάθε αλλη μορφή βίας και κακοποίησης

Είδαμε στην τηλεόραση κάτι χοντρές "κυρίες" που αυτο-αποκαλούνταν πρόεδροι φιλοζωικών οργανώσεων και πρόφτασαν να λυπηθούν το καημένο το σκυλάκι....
Αυτές οι χοντρές κυρίες, όταν καταβροχθίζουν τα σουβλάκια ή τις μπριζόλες ή τα αρνάκια ή τα κοτόπουλα, τότε δεν είναι φιλόζωες? Angry

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Ζώα δεν είναι μόνο οι μαλλιαρές γάτες ή τα πεκινουά σκυλάκια... Ζώα είναι και αυτά που τα σφάζουμε και τα τρώμε στο πιάτο μας... Και αυτά τα κακόμοιρα σφαδάζουν από τους πόνους όταν τα θανατώνουμε.... Sad
Να είμαστε φιλόζωοι σε όλα... και όχι να υποκρινόμαστε... γκε γκε? Wink

Πεμ, 01 Νοέ 2007 3:10 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

a_s θα συμφωνήσω μαζί σου, αν και μπορώ να πω οτι είμαι απο τους ανθρώπους που τρώνε κρέας. Θα το επεκτείνω όμως και σε θέματα φυτικά επειδή με παρόμοια λογική μπορεί να μιλήσεις και εκμετάλλευση φυτών.

Πάντως πιστεύω οτι υπάρχει διαφορά μεταξύ του γεγονότος του βασανισμού με τις ανθρώπινες διατροφολογικές συνήθειες, φυσικά οι διαφορές μικραίνουν καθώς βλέπουμε την διαδικασία ικανοποίησης αυτών τον συνηθειών.

Πεμ, 01 Νοέ 2007 11:02 pm

Leonidas
Έμπειρος
Έμπειρος

Jul 09, 2007
227
Τόπος: Πάτρα

a_s respect! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Μου θύμισες τη σκηνή με τον ινδιάνο που σκότωσε το ελάφι στον "τελευταίο των Μοϊκανών"! Προσευχήθηκε για το πνεύμα του και του είπε "Συγγνώμη αδερφέ, έπρεπε να το κάνω γιατί θα πεινούσαμε" Ακόμα και στο σφάξιμο του το ζώο απαιτεί σεβασμό! Γιατί αυτό μας δίνει το κρέας του, αυτό πρέπει να σεβαστούμε! Το σκοτώνουμε λοιπόν για μια βιολογική μας ανάγκη και μόνο! Δεν το σκοτώνουμε για την διασκέδασή μας! (βλέπε κυνήγια και συναφή)

Υ.Γ.: Ο θάνατος του προαναφερθέντος ελαφιού ήταν ακαριαίος και το ζώο δεν υπέφερε! Αυτό δείχνει πόσο σεβασμό έδειχναν οι κατά τ' άλλα "απολίτιστοι" Ινδιάνοι

Παρ, 02 Νοέ 2007 1:07 am

mentoriS
Μεγάλο μολύβι
Μεγάλο μολύβι

Sep 29, 2005
123
Τόπος: Thessaloniki

όντως, σωστά το έθεσες. Όσο για τους ινδιάνους, απλα να πώ οτι δεν τους ένοιαζε τόσο η εξέλιξη αλλά η επαφή με τον κόσμο που ζούσαν. Κατι που ξέχασαν οι λοιποί λαοί (βλέπε Ευρωπαίοι - πολιτισμένοι (δηλαδή κάτοχοι πυρίτιδας... ) και μη)

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες (ώρα Ελλάδας)

Μετάβαση στη:  

Σχετικές συζητήσεις - topics

Θεματική Ενότητα Πληροφορίες Δημοσιεύθηκε
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις NEO ΨΑΡΙ!!... Πρωτοετής φοιτητής-φοιτ...

από tourourou
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης Απαντήσεις: 9

Πεμ, 04 Σεπ 2014 1:46 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Πρωτοετής φοιτητής-φοιτήτρια στο τμήμ...

από Giotaki
Συζήτηση: τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων Απαντήσεις: 19

Πεμ, 28 Αύγ 2014 8:26 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ΜΠΕΣ] υποψήφιος φοιτητής..

από sakis11
Συζήτηση: τμ. Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Απαντήσεις: 7

Δευ, 07 Ιούλ 2014 12:13 pm Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Νέος φοιτητής μεταφράζει..

από vassilis
Συζήτηση: Αγγελίες - Προσφορές Απαντήσεις: 0

Δευ, 31 Αύγ 2009 11:24 am Τελευταίο Μήνυμα
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Σκάνδαλο κακοποίησης ανηλίκων από 100...

από a_s
Συζήτηση: Κοινωνικά θέματα, Πολιτική, Επικαιρότητα Απαντήσεις: 2

Τετ, 08 Μάρ 2006 4:22 pm Τελευταίο Μήνυμα

Πρόσφατες συζητήσεις - topics