|
τμ. Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας |
| Συγγραφέας |
Ερωτήσεις για το τμήμα! [τ.Π.Τ.Ε.] |
| |
|
|
|
Geia sas!! se ligo prp na ftia3w to mhxanografiko m! Egw h8ela poly na asxolh8w me to design gi ayto kai evala prwth epilogh th sxolh st syro omws mallon dn tn pianw k epeidh h dikia sas einai pl paromia h8ela na rwthsw an apo ayth th sxolh argotera mporeis na doulepseis ws sxediasths animation, i genikotera sxediasths ston ypologisth!!! eyxaristw!!!
|
|
|
|
| |
|

inertia
Ανεμοδαρμένος

Dec 14, 2003
5131
|
|
Γεια χαρά σου Xaroulita! (plz απέφευγε να γράφεις σε greeklish μονάχα!)
Απ'όσο γνωρίζω το τΠΤΕ ασχολείται σε ένα αρκετό βαθμό σε κάποιους χώρους σχεδίασης σε Η/Υ. Έριξες μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών: http://www.ct.aegean.gr/el/propt-spoudes/domi-ps ;
(εγώ βρίσκομαι στο τΜΣΠΣ στη Σύρο, οπότε πιθανότατα κάνε λίγο υπομονή για να σου απαντήσει κάποιος πιο σχετικός με το τΠΤΕ!)
Μη διστάσεις ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα χαρούμε να σε κατατοπίσουμε όσο μπορούμε και όσο μας επιτρέπουν οι γνώσεις και δυνατότητές μας!
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Δεν είμαι από το τΠΤΕ αλλά απ' όσο γνωρίζω, ναι μπορείς.
Πόσα μόρια έβγαλες; Στην επαρχία κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν οι βάσεις. Οπότε αν είσαι κοντά στην περσινή βάση του τΜΣΠΣ, λογικά το πιάνεις.
|
|
|
|
| |
|
|
|
εβγαλα 12.240... Ομως φέτος απ οτι λένε κ οι καθηγητες είναι μια ξεχωριστή χρονιά απο την άποψη ότι οοοολα τα μαθηματα ήταν υπερβολικα δυσκολα (χωρις να υπερβαλω για να δικαιωλογισω τα ελαχιστα μόρια μου) και οι βάσεις θα πέσουν δραματικά σε όλες τις σχολες. πάνω από 1000 μορια. απλα έγω εχω μεγαλη διαφορα!! αρα για να μη λεω πολλα εχω δυο επιλογες αμα δεν περασω στη συρο ή να γραφτω στη μυτηληνη και να ξαναδωσω ΄ή να σπουδασω εκεί. μπορείτε να μου πείτε τι διαφορές εχει με τη σχολη στη σύρο??
|
|
|
|
| |
|
|
|
Xaroulita έγραψε:
αρα για να μη λεω πολλα εχω δυο επιλογες αμα δεν περασω στη συρο ή να γραφτω στη μυτηληνη και να ξαναδωσω ΄ή να σπουδασω εκεί. |
Στη μυτιλήνη τι θα δήλωνες?
|
|
|
|
| |
|

sgep
Γκουρού

Feb 06, 2011
1400
|
|
Constanteinstein έγραψε:
Xaroulita έγραψε:
Αρα για να μη λεω πολλα εχω δυο επιλογες, αμα δεν περασω στη Συρο: ή να γραφτω στη Μυτιληνη και να ξαναδωσω ή να σπουδασω εκεί. |
Στη Μυτιλήνη τί θα δήλωνες? |
Ήθελε να σπουδάσει στο Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων και τώρα σκέφτεται να δηλώσει το Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.
Ενδιαφέρεται να μάθει αν έχουν συναφή προγράμματα σπουδών.
|
|
|
|
| |
|
|
|
Κάτι μου λέει ότι καλύτερα να πάει στη Σύρο αν είναι να επιλέξει ένα από τα δύο! Προς το παρόν ακούω παιδιά από το Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας να λένε ότι δεν έπρεπε να πάνε στο τμήμα που πήγαν γιατί δεν βρίσκουν πουθενά δουλειά!!
Δεν ξέρω...λόγια άλλων είναι αυτά! μην μου τα χρεώσει κανένας πολιτισμικάριος
|
|
|
|
| |
|

e3iswsi
Γκουρού

May 07, 2009
1672
Τόπος: βιβλίο μαθηματικών
|
|
Εννοούν ότι δε βρίσκουν δουλειά στο δημόσιο. Μια χαρά επαγγελματική αποκατάσταση έχει το τμήμα. Αρκεί να κουνήσουν λίγο το χεράκι τους και να μην τα περιμένουν όλα από τον ουρανό.
Δεν θα πέσουν σε όλες τις σχολές οι βάσεις. Αθήνα, Θεσσαλονίκη (και πέριξ αυτών) θα εκτοξευτούν στα ύψη μιας και φέτος καταργήθηκαν οι μεταγραφές. Για τον ίδιο λόγο οι βάσεις της επαρχίας θα πέσουν.
Ξαρουλίτα, για να δεις τις διαφορές των 2 τμημάτων (επειδή δεν έχουμε κανέναν εδώ που να έχει πάει και στα 2) το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στις ιστοσελίδες και να κοιτάξεις τα μαθήματα.
Η βασικότερη διαφορά ίσως είναι ότι στη Σύρο έχουν πολλές υλικές κατασκευές ενώ στη Μυτιλήνη δεν έχουν καθόλου υλικές. Μόνο εικονικές.
|
|
|
|
| |
|
|
|
ειναι χαρουλιτα, με λενε χαρα  ! λοιπον τα εχω κοιταξει και ειδα οτι αν παρω την καταληλη κατευθυνση στη σχολη στη λεσβο μπορω να κανω σχεδιαση στον Υ/Η που με ενδιαφερει! και καποιο μεταπτυχιακο ισως στ animation που θελω μπορω να το κανω στο εξωτερικο!
|
|
|
|
| |
|
|
|
Άρα τι λέει? Θα σε δούμε στο νησί μας?
|
|
|