Υλικά
20 κομμάτια μπισκότα σαβουαγιάρ
2 φλυτζάνια διαλυμένο καφέ στιγμής
220 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ. τυρί κρέμα
4 κουταλιές ζάχαρη άνχη
λίγο κακάο για το πασπάλισμα
Σ' ένα μπολ με νερό, διαλύουμε τον καφέ στιγμής, βουτάμε τα μισά μπισκότα σαβουαγιάρ και τα στρώνουμε σ' ένα βαθύ μπολ. Χτυπάμε σε ξεχωριστό μπολ τη ζάχαρη με την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και την προσθέτουμε στο χτυπημένο κριμ τσιζ. Στρώνουμε το μισό από το μίγμα πάνω από τα σαβουαγιάρ και το υπόλοιπο το κρατάμε και το βάζουμε πάνω από τη δεύτερη στρώση. Τέλος, πασπαλίζουμε με κακάο.