Άλλη μια δροσερή κι απλή συνταγή!
Η σαλάτα καβουριού είναι μια εύκολη συνταγή διότι όλα τα παρακάτω υλικά τοποθετούνται στο μίξερ (αναδευτήρα) ή στο μπλέντερ (κοφτήρα) και μετά σερβίρεται αμέσως.
Συν τοις άλλοις, είναι κι αυτή μια αρκετά οικονομική συνταγή κι ό,τι πρέπει για φοιτητές, γεμάτους φαντασία!
Υλικά:
- 5 μεγάλες κουταλιές σούπας γιαούρτι
- 12 στήλες Pescanova καβούρι
- 1 κουτάλι σούπας λάδι (παρθένο ελαιόλαδο κατά προτίμηση)
- 1 κουτάλι σούπας ρίγανη
- 1 κουτάλι σούπας κρεμμύδι (υπάρχει αποξηραμένο)
- 1 κουτάλι σούπας ξίδι
- 1 κουτάλι σούπας κάρυ
- 1 κουτάλι γλυκού αλάτι
- 1 κουτάλι γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά με τη σειρά στο μίξερ-μπλέντερ και ανακατεύουμε. Μόλις δούμε ότι όλα τα υλικά έχουν ανακατευτεί και κοπεί πολύ, τότε η σαλάτα καβουριού είναι έτοιμη για σερβίρισμα ή για επάλειψη σε φέτες ψωμιού ή ακόμα και ό,τι άλλο ζητάει η καρδιά σας!
_____
φωτό από Βetsssssy