Ένα εύκολο γλυκό ψυγείου που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε..
Υλικά:
...για τη βάση θα χρειαστείτε
- 2 πακέτα πτιμπέρ Παπαδοπούλου παρά 10 μπισκότα
- 1 βιτάμ
- 2 κουταλάκια κανέλα
...για την κρέμα θα χρειαστείτε
- 1 γιαούρτι στραγγιστό των 500γρ
- 1 τυρί φιλαδέλφεια
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 μαρμελάδες βύσσινο
- Χυμό από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το στραγγιστό γιαούρτι, το τυρί φιλαδέλφεια και το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι.
Λιώνουμε το βιτάμ.
Θρυμματίζουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα πτιμπέρ , τα ανακατεύουμε με το βιτάμ ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα και προσθέτουμε την κανέλα.
Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε τα μισκότα πτιμπέρ και από πάνω βάζουμε την κρέμα
Παγώνουμε το cheese cake για 3 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί και στρώνουμε τη μαρμελάδα βύσσινο.
Καλή σας επιτυχία!!
___
φωτό: (avlxyz) -- επιμέλεια από ομάδα σύνταξης my.aegean.gr - δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα με ακρίβεια τη συνταγή